Tel: 0493-354733

Bedrijfsprofiel


Wie zijn woning of bedrijfspand optimaal wil beveiligen, heeft met drie factoren te maken: de mechanische beveiliging zoals hang- en sluitwerk, de elektronische beveiliging in de vorm van een inbraak signalering systeem en de organisatorische. Alleen een combinatie van deze drie levert de maximale haalbare veiligheid op.

Maar de vraag blijft: Wat is nodig en hoever ga je betreffende beveiliging?

Volgens ons moet de mate van beveiliging zijn aangepast aan het risico. Niet elk bedrijfspand of woning hoeft te veranderen in een onneembare vesting. De kans op inbraak is immers afhankelijk van de waarde en aantrekkelijkheid van de aanwezige goederen.

De core-business van ons bedrijf is het aanleggen en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen, telecommunicatie systemen en de bekabelingnetwerken hiervoor.

Noviteiten op het gebied van beveiliging worden door ons zorgvuldig getest, vooraleer we deze bij onze klanten introduceren. Want�� hoe veilig is veilig?

Wij zijn een kleine organisatie waar kwaliteit, service en persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel staat en dat willen we graag zo houden.

�Beveiliging is maatwerk, maar bovenal een kwestie van vertrouwen.�